Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Afa-design.ro cunoaste importanta datelor tale personale si ia in serios protectia si securitatea datelor colectate precum si conformarea cu prevederile legale in vigoare referitoare la acestea (legea 677/2001, legea nr. 506/2004). Administratorul site-ului afa-design.ro (SC INTER AFA TRADING SRL) a luat toate masurile tehnice si organizatorice pentru protejarea si securizarea tuturor datelor cu care afa-design.ro opereaza si actualizeaza aceste masuri pe masura ce apar modificari legislative sau tehnologice. In continuare detalii despre modul in care se colecteaza si se opereaza cu datele personale ale vizitatorilor si clientilor nostri, si despre cum se poate interveni asupra acestor operatiuni. Daca ai nevoie de lamuriri sau ai intrebari de pus te rugam sa ne scrii la vanzari@afa-design.ro si iti vom raspunde documentat cat de curand posibil. Pentru operativitate mai buna, rugam ca subiectul e mailului sa fie GDPR.
CUM SUNT COLECTATE DATELE CU CARACTER PERSONAL
Afa-design.ro este inregistrat (prin INTER AFA TRADING SRL) in calitate de operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta al ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), (conform art. 20 alin (5) si art. 24 alin. (3) din legea nr. 677/2001).
CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL COLECTATE
Afa-design.ro colecteaza date prin care poate fi identificata o persoana, absolut necesare pentru plasarea unei comenzi si derularea contractului (confirmarea comenzii, facturare, livrare, garantii si service). Aceste date sunt: numele, prenumele, adresa de email, telefonul si adresele de facturare / livrare. Aceste date vor fi completate de vizitatorul care doreste sa deschida un cont si / sau sa plaseze o comanda. Sunt colectate date anonime, transmise de browserul cu care fiecare vizitator navigheaza pe afa-design.ro. Aceste date personale anonime se colecteaza prin fisierele de tip "cookies", pe care orice site vizitat le plaseaza in browserul vizitatorului. Prin aceste date afa-design.ro nu poate identifica exact persoana, dar ii sunt necesare pentru analiza si publicitate (vezi si pct. 3 mai jos). Datele colectate prin aceste cookies sunt: adresa IP, locatia, device-ul si browser-ul de pe care se face navigarea pe site, data si ora utilizarii site-ului. Pentru lista completa a datelor cu caracter personal transmise de browser-ul folosit pentru navigare, verifica informatiile din browser-ul cu care navighezi si sectiunea www.afa-design.ro/cookies.
SCOPUL PENTRU CARE SUNT COLECTATE DATELE CU CARACTER PERSONAL
Colectăm și utilizăm date cu caracter personal în măsura permisă prin lege sau dacă am primit consimțământul vizitatorului sau clientului nostru. Colectam date personale pentru:
-Indeplinirea obligatiilor contractuale.
-Analiza navigarii pe site, identificarea punctelor neclare si imbunatatirea experientei vizitatorilor afa-design. In baza acestei analize, se fac modificari pe site, se imbunatateste portofoliul, facem ca vizitatorii sa beneficieze de cea mai buna experienta. O parte din indicatorii monitorizati sunt: analiza paginilor de pe care cei mai multi vizitatori parasesc site-ul, analiza paginilor cele mai vizitate analiza ratei de abandon cos, , conversia online.
-In scopuri de marketing, trimiterea informarilor despre noile lansari, promotii speciale, vouchere personalizate pentru clientii fideli, advertising.
CARE SUNT DREPTURILE TALE CA VIZITATOR / CUMPARATOR
Dreptul de acces la datele personale identificabile si dreptul de interventie asupra acestora sunt ambele permise clientului 24 de ore din 24, in contul sau de client. Contul de client afa-design este spatiul personal al clientului, unde acesta isi poate completa sau modifica datele personale dupa cum doreste, dupa logarea cu adresa de email si parola proprii. In bazele de date afa-design aceste date sunt pastrate conform declaratiei clientului, fara a fi alterate. Operatorii afa-design nu pot interveni asupra datelor din contul de client decat la cererea expresa a clientului. Daca un client declara datele in mod eronat, este responsabilitatea acestuia sa le corecteze. Bineinteles ca operatorii afa-design vor face tot posibilul sa contacteze clientul in cazul in care observa o eroare in datele oferite (adresa de email incorecta sau adresa de livrare inexistenta) dar responsabilitatea finala a corectitudinii datelor ramane a clientului. Datele personale anonime se pot modifica prin managementul cookies-urilor. Pentru detalii despre modul in care se pot modifica datele personale anonime prin managementul de cookies, vizitatorul este rugat sa cerceteze instructiunile din browserul folosit pentru navigare sau sa acceseze sectiunea Cookies de pe www.afa-design.ro/cookies. Retragerea consimtamantului de prelucrare a datelor personale: In cazul in care un client care si-a dat initial acceptul de prelucrare a datelor doreste sa isi retraga acest acord, poate face acest lucru prin trimiterea unui mesaj la adresa vanzari@afa-design.ro (cu subiect “GDPR - stergere cont”) prin care sa ne anunte de acest lucru. Mesajul trebuie trimis de pe adresa de email cu care a fost creat contul pentru care se retrage agrementul de prelucrare. Operatorii afa-design vor face modificarile cerute cat de curand posibil si fara intarzaieri nejustificate. In cazul retragerii acordului de prelucrare, datele inregistrate in contul respectiv nu vor mai fi vizibile operatorilor online afa-design.ro si acestia, evident, nu vor mai putea oferi nici o informatie legata de contul respectiv (informatii de service, despre comenzi din trecut, etc).
In cazul in care se doreste dezabonarea de la newsletter, va rugam sa dati clieck pe butonul de "unsubscribe" aflat in subslul fiecarui newsletter afa-design.ro. Propagarea dezabonarii in sistemele noastre poate dura maxim 24 de ore.
Dreptul unui client de a si sterge datele cu caracter personal: In cazul in care un client doreste sa isi stearga contul si toate datele personale din baza de date Afa-design.ro, este rugat sa trimita un mesaj la vanzari@afa-design.ro cu subiect “GDPR - stergere cont” si continut: “doresc sa imi stergeti contul si datele personale”. Mesajul trebuie trimis de pe adresa de email cu care a fost creat contul pentru care se cere stergerea. Contul respectiv va fi sters din sistemele informatice cat de curand posibil si fara intarzaiere. Daca, insa, datele respective sau o parte din ele au fost folosite in scopuri pentru care legislatia in vigoare cere pastrarea lor un anumit interval de timp, datele cerute de lege vor fi pastrate conform temeiului legal si sterse dupa incheierea perioadei legale (de exemplu datele folosite pentru facturare, unde exista obligatia legala de a fi pastrate 10 ani conform Ordinului Ministerului Finantelor publice 2634/2015, Anexa 1, C. pct.38). Accesul la aceste date va fi permis numai operatorilor care au dreptul de a prelucra datele respective, conform legislatiei in vigoare.
CINE MAI ARE ACCES LA DATELE CU CARACTER PERSONAL
Transmiterea datelor personale catre terti.
Tertii sunt entitati diferite de afa-design.ro cu care interactionam. afa-design.ro nu va transmite datele personale ale clientilor sai decat acelor entitati care sunt absolut necesare pentru indeplinirea pentru derularea contractului sau in scopuri de advertising pentru dezvoltarea portofoliului. Datele personale pot fi transmise si autoritatilor publice daca acestea solicita acest lucru.Iata care sunt tertii cu care lucram si motivele pentru care le-am putea transmite date personale:
-Firmele de curierat care transporta comenzile plasate online pe afa-design.ro, pentru indeplinirea obligatiei contractuala de livrare. Datele transmise curierilor sunt datele identificabile pentru derularea contractului Curierii nostri se obliga, la randul lor, sa asigure confidentialitatea datelor clientilor nostri si sa le pastreze in conditii de siguranta deplina, conform legilor in vigoare.
-Furnizorii de servicii de marketing online (exemplu Google, Facebook) pentru advertising. Datele transmise acestor companii sunt cele care nu pot identifica punctual persoana fizica.
-Organele abilitate ale statului, in baza unei cereri expres formulate de acestia si in limita prevederilor legale in vigoare.
PLATA CU CARDUL
Afa-design.ro nu are acces la datele cardului cu care se face plata unei comenzi online. In momentul platii, clientul este redirectionat, printr-o conexiune securizata, direct pe site-ul bancii prin care se face prelucrarea cardului respectiv.
CAT TIMP SE PASTREAZA DATELE CU CARACTER PERSONAL
Datele personale ale clientilor afa-design.ro se pastreaza in sistemele noastre atat timp cat clientul interactioneaza cu noi si isi doreste pastrarea contului. In cazul in care un client cere stergerea datelor personale, propagarea cererii in sisteme se face in maxim 30 zile.
In cazul in care un abonat nu mai doreste primirea informarilor despre promotiile afa-design.ro, se poate dezabona din linkul "dezabonare" existent in subsolul fiecarui newsletter. Propagarea dezabonarii in sisteme poate dura maxim 24 de ore.
Datele personale culese pe baza cookie-urilor sunt procesate pe durata consimtamantului vizitatorului, asa cum a fost setat in browserul pe care acesta il utilizeaza.